Cautare

16308 de rezultate pentru "cat la suta au" (4.51 secunde)
Attila Korodi, presedintele Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, are mari semne de intrebare cu privire la oportunitatea proiectului Rosia Montana.
El si-a exprimat speranta ca elevii sai sa decida soarta partidei cat mai repede posibil. Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Parca se potriveste la fix gestul facut, pe ultima suta de metri, de presedintele inca in functie Ion Iliescu, cu momentul actual prin care trece tara noastra.
Acum nu avem la dispozitie decat doua luni si jumatate, daca nimic nu se schimba. In momentul de fata, conform ultimei hotarari a Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, trebuie depuse de partide, parlamentari sau ong-uri propunerile de modificare pana la data 15 mai.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Redevenit presedinte suta la suta, Ion Iliescu se manifesta suspect de retinut fata de toate actiunile PSD.
Anemica si neinteresanta, campania electorala pentru alegerile locale bucurestene a intrat pe ultima suta de metri. ... Interesant este ca nici macar prezenta lui Marian Vanghelie - aceasta pata de culoare - nu a reusit sa anime cat de cat campania electorala.
RAZVAN ORASANU) In imbulzeala predictibila pentru functii si atarnatul de clanta viitorului premier, fiecare trepadus isi va vedea de propriul interes, fara a se gandi prea mult la interesul noului premier sau, Doamne fereste, la interesul tarii.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Sondajele din ultima vreme sunt ingrijoratoare pentru PDL, asa ca, acum, pe ultima suta de metri, "baietii destepti" aduna bani albi pentru zilele negre ce vor urma, ca furnicutele.
Situatia e cu atat mai grava cu cat dupa aderarea Romaniei la UE agricultorii neorganizati in astfel de grupuri nu vor mai putea sa-si comercializeze produsele.
'Peste doua miliarde de euro reprezinta diferenta, in defavoarea statului roman, dintre cotizatiile pe care le-am platit la Uniunea Europeana si banii pe care i-am incasat de acolo. ... Intotdeauna, insa, fiind obligatoriu un proiect intocmit la parametrii solicitati de UE.
Amos News trece in revista problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa. ... cine a intrat in Uniunea Europeana va adera si la euro.
Ele "au suflet". Ele au lasat totdeauna treaba asta pe seama sotului sau au rugat un vecin. ... Sau, ma rog, sa-i eutanasiem cu o injectie care costa cat un pranz pentru un om, in sunete de muzica preclasica, deoarece s-a demonstrat ca sobolanului ii place?
Usturoiul este un condiment traditional romanesc mereu la indemana, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun pe care il poate da anumitor mancaruri.Uneori ne ferim de el inainte de intalnirile la care vrem sa lasam o impresie buna, din pricina mirosului neplacut al respiratiei ce dainuie cateva ore dupa ce il consumam.
Nici potentialul sau contracandidat la sefia statului, Nicolas Sarkozy. ... In Romania, topuri cat de cat credibile asupra romanilor cei mai indragiti nu se prea fac. ... De pilda, Theodor Stolojan, care dupa un sondaj de zilele trecute nu depaseste unu la suta din optiuni, respectiv cat Gigi Becali.
Urmarim cu stupoare cresterea exponentiala a preturilor apartamentelor de la bloc, ale caselor si terenurilor. ... Astfel, o garsoniera pe-aici, prin Romania, a ajuns sa coste cat una de prin Franta sau Germania.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: ... Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
google-analytics.com